Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz FireKeeper #99042 üzenetére

    11-13 éven át használtam CAD szoftvereket sok gombos egérrel...most kénytelen vagyok M6 miatt másképp megoldani....az utóbbi 1 hónapban már megértettem miért van belassulva a gazdaság, förtelmesen szörnyen lassan lehet így haladni...keypad nélkül már rég kitéptem volna a hajatam, de még keypad-el is szörnyen lassú ahhoz képest mint ha mind a két kezemet tudnám parancs előhíváshoz IS használni.

    Csak azt próbáld ki hogy az előre és vissza gombokra kiraksz 2 db gyakran használt parancsot valamelyik egyszerűbb rajzos feladathoz és mérd le hogy ha nem használod az egéren lévőket, meg azt hogy ha begyakorolva használod hány perc a különbség.

    Aki még úgy kezeli az autocadet-et hogy se keypad sem pedig balra helyezett numpad, na az számomra végképp elfogadhatatlan...sem ergonómikus, sem egészséges, de legfőképp nem hatékony és végképp nem gyors.

    A Star Trek Online-al én is játszottam...amikor a fenti BSGO-ban 2 órányi PVPzés után kellett valami micimackó szintű levezetés.. :D
    De tényleg, össze se lehet hasonlítani a kettőben a PVP intenzitását...az STO-ban nagyon durván a buffokra skillekre építesz, ami kategóriát tekint mivel hogy amerikában volt a server a lagg miatt eleve nem annyira a miliszekumdumok játszanak...BSGO-ban meg annak ellenére hogy nem kell manuálisan lőni, a vadász harcok, vagy a vadász és kísérőhajó harcoknál a manőverezés rugalmassága tényleg kritikus még squad vs squad esetén is.

    Persze BSGOban is lehetett olyan hajót választani hogy csak mész előre mint egy busszal és jelölgeted a célpontokat, aztán ha seggberak egy kisebb gép akkor így jártál és végig nézed ahogy 1 db kis lepke szétkapja az elefántot. :D
    Persze ezért voltak csoportos harcok...

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák