Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz GEPESZ66 #11266 üzenetére

    Pár napja Navitellel mentem 200 km-t, egyetlen dolog volt ami nekem nem tetszik az autozoom. Annyira közel megy hogy semmi rálátás nem marad a környezetre. Persze el lehet távolodni, de pár másodperc múlva újra ráközelít. Szerencse, hogy legalább a mindig észak van felül-t be lehet kapcsolni, így a mozgás irányából azért lehet tudni, hogy merre is megyek. Mágneses rögzítéssel kapcsolódik a tartóhoz, onnan kapja a töltést is, egy mozdulattal le lehet kapni, vissza lehet cuppantani. Térkép friss és lifetime ingyenes.

    Sygicot régen néztem, akkor tetszett a villámgyors zoom és az alternatív utak tervezése meg egy adott terület elkerülésének beállíthatósága.

    A Garmin úgy drága, hogy új készülék boltban, de a használt piacon 10 kFt alatt mennek lifetime térképpel LM vagy LMT verziók, így már nem drága.

    Telefon is jó lehet, nálam két androidos is elbukott a gps hold találással, pont amikor kellene akkor nem talál percekig. Vettem egy öreg iphone-t, ez egy pillanat alatt fogja a pozíciót, két probléma lehet, túlmelegedés és töltéskényszer, aminek szintén túlmelegedés a következménye. Volt egy több szakaszban 3 órás teszt töltés nélkül, lement 30 %-ra de tökéletesen működött, közben váltogattam az appokat is, mindegyik ingyenes és naprakész térképpel ami szintén ingyenes, mindegyik működött. Szóval rugalmasabb mint a fix programos készülékek, nyári melegben és töltéssel oda kell figyelni a hőfokra, esetleg le is áll a telefon egy időre, míg le nem hűl.

    [ Szerkesztve ]

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák