Új hozzászólás Aktív témák

  • petiked

    tag

    Sziasztok,

    Visszaolvastam jó pár hsz.-t, de mégis tanácsot kérnék.

    Szeretnék egy (csak) GPS-t, (ha többet tud nem baj, de nem kell), a lényeg, hogy Mo.-on jól működjön és ha szeretném akkor vehessek vagy tehessek rá környező országokat.
    Semmi extra, jól látható legyen. Nem kell fotó, mp3 ....Ami fontos, és olvastam, hogy a GARMIN-nál ingyenesen lehet frissíteni? Ezt meddig? Akár örökre? (azt tudom, h csak Mo.-t, de az elég is) Az IGO jól hangzik, de nekem megteszi egy másik rendszer is, csak jó legyen (bár az IGO-t nagyon nyomják, ugyhogy lehet h az a legjobb?? amúgy miért? mikben? ). Kb. 30 ezer körül szeretném térképpel és ingyen frissítéssel. Amúgy a frissítések mennyibe kerülnek?

    Ezenkívül, ha tudtok még alternatívát adni arra, h legyen benne a "forgalmi dugók elkerülése".
    Légyszíves soroljatok fel pár ilyen konkrét példát, köszönöm.

    Olvastam, h van lehetőség jó GPS vételre és lehet térképet rátenni (okosítással), én elsősorban olyat szeretnék amivel nem kell így bajlódni, de azért azt nem szeretném h a térkép ára a gép tudására menjen.

    Szóval, Szívesen fogadok minden lehetőséget, egy egyszerű, jól működő GPS-re térképpel együtt 30 ezerért (kb. , körül, ha az olcsóbb is jó, akkor olyat is írjatok légyszíves) Tudjam frissíteni ne túl sokért, vagy inkább ingyen. Ez mind. -)

    Köszönöm szépen.

    ˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸

Új hozzászólás Aktív témák