Új hozzászólás Aktív témák

  • 0st0r0s

    csendes tag

    Üdv GPS Guruk!

    Friss hús vagyok a mobilerán és pont azért regeltem, h feltegyem a topic címével megegyező kérdésem (Milyen GPS-t vegyek?). :)
    A szitu az, h sofőr vagyok és a főnököm meg szeretne lepni egy ilyen masinával, nade mivel én használnám - többnyire Bp-en és környékén - kikérte a véleményemet a dologról. Bevallom őszintén, jól megvagyok nélküle - nem azért kapnám, mert béna vagyok :DDD -, viszont ha már kapom, legyen jó!
    A problémám csak annyi az egésszel, h fingom sincs mi számít "jó"-nak. Persze nézegetem a neten a készülékeket, leírásokat, de...
    A lényeg a lényeg: szeretném kikérni a Guruk vélemyényét a piacon kapható készülékekről/márkákról/térképekről, ha lehet! :R

    Persze, azért van néhány támpont:
    - 30-40e Ft környéke a max.
    - 4,3"- 5" kijelző - állítólag ez a standard középkategória mérete
    - naprakész térkép, mely olcsón, vagy ingyen frissíthető (iGO 8?) - jah és egyszerűen, mert mivel nem értek hozzá, nem akarnám "hekkelni", h működjön... :)
    - részletes Mo. és Bp. térkép - nemtom ez mennyire alap, de ezeket használnám csak
    - jól tudja azt, amire kitalálták - olvastam valahol, h egyes masinák meg-megakadnak, lassúak a nem elégséges hardware miatt (ha tényleg van ilyen, akkor sztem az röhely! :( )

    Tudom, sok a bajom :P , de remélem azért kérdéseim halmazai között van átfedés, és körvonalazható belőle valamilyen "kütyü"!

    Előre is köszönöm a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák