Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz Ezekiel Ston #3702 üzenetére

    Rendben van, akkor nézzünk meg pár dolgot, ami fontos lehet. Konkrét típust azért nem ajánlok, mert szerintem még nem tudod mire van szükséged. :)

    Az első a kijelző mérete (a linkek nem gépajánlást jelentenek, csak példaként említetettem őket):
    1. 4,3" TFT LCD 65k szín, felbontás: 480*272 pixel [link]
    2. 5" TFT LCD 65k szín, érintõ kijelzõ, 480*272 pixel felbontás [link]
    3. 5" TFT LCD 65k szín, érintõ kijelzõ, 800*480 pixel felbontás (ezt szívesen nevezik HD-nek, de az igazi HD-hez semmi köze, csak a nagy felbontásra utalnak).
    4. 7" TFT touchscreen 800x480

    Ha eldöntötted mekkora méretű képernyő a megfelelő számodra, akkor esetleg még fontos lehet a CPU sebessége, a GPS vevő típusa, és a belső tárhely mérete. Ez általában 2 GB, de egyes készülékekben 4 GB is található.

    Vannak még a géptípusok, de ezek szinte mind távolkeletről jönnek, és a minőségük szinte azonos. A márkás készülékeket kivéve, de erre már itt is reagáltak, hogy a legtöbb felhasználó erre nem szívesen áldoz.

    A következő szempont lehet, hogy legyen benne TMC vevő, vagy elég ha külsőt lehet hozzá csatlakoztatni.

    A végére hagytam a legfontosabbat, de nem véletlenül. Ez az előre telepített navi program. Ugyanis a felhasználók 90%-a erre már nem akar költeni, megoldják warez verziókkal (amihez persze ebben fórumban nem kapnak segítséget, mert az tílos). Ha valaki mégis áldozna rá, akkor az iGO valamelyik verzója, más szóval klónja a legnépszerűbb.

    Ezek a legfontosabb szempontok, és akkor ha döntöttél, kezdheted keresni azt a gépet, ami 20 ezerből kijön. :K

Új hozzászólás Aktív témák