Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    Sziasztok!

    Gondoltam megírom véleményem a nemrégiben vásárolt Globe HD-mről. Előtte 920bt-m volt, szal ez az összehasonlítási alapom.
    A hang probléma nálam is megvan sajnos. Eszméletlenül szar és torz a hangszórója. Picit kiábrándító volt elsőre, főleg amiért amennyivel többe került.
    Sokszor nézek rajta filmeket is, itt is van előny, de sajnos hátrány is a 920-szal szemben. Előny felbontás. Nálam itt majdnem ki is merült az előny. Hát nem tudom, de én észlelek némi akadást, ugrást néha a filmeken ha nem konvertálom át őket mp4-re. Igaz, nem úgy szaggat, ahogy a wayteq, de látszik. Pont a konvertálgatást akartam elkerülni a cserével, sajna nem sikerült.
    A két készülék jack dugós outputjában is elég nagy a különbség a wayteq javára. A cns-nek van némi alapzaja, sistergése jacken, ráadásul halkabb is ellentétben a wayteqkel. Fm transz ugyanolyan mindkettőn.
    Primo 1.2-n is észrevettem némi lassabbságot és akadást nála, de ezt betudom felbontásnak.
    Végül nekem masszívabbnak tűnik a wayteq. A cns mintha gagyibb cuccokból lenne, gagyibban összeszerelve. A teljesen fényes kijelzővel meg pont azt érték el, hogy annyira tükröződik, hogy néha szinte látni sem lehet.
    Nem valószínű, hogy újra globe hd-t vennék.

    Inkább egy Wayteq 960BT

Új hozzászólás Aktív témák