Új hozzászólás Aktív témák

  • PLaci58

    őstag

    válasz Zoli1222 #4203 üzenetére

    laszlohu!

    Az a Becker most milyen frekin és rammal van, mert 2 értéket is megadnak hozzá. A leírás szerint már elavult a 400 MHz és 64 MB ?

    A kamionos adatokat is a térképek tartalmazzák. Írd és mond, amikor megjelent az első kamionos adatokat is tartalmazó térkép, akkor 7 (hét) magasságkorlátozás volt a magyar térképben!

    Nem adhatok ilyen tanácsot, de az első navimat térkép programmal vettem. Kiderült, hogy olyan elavult, hogy frissíteni sem lehet. Azóta üres készüléket veszek csak, mivel nagyon ritkán használom. Foglalkozásban, vállalkozásban használva természetesen csak hivatalos navigációs programmal szabad venni. Az ingyenes frissítés vagy csak MO-ra vagy Kelet EU-ra (topmap) vonatkozik. Mindegyik térképen vannak hibák. Azok javítása a frissítés :D
    Én inkább a Navteq térképeket használom. Sokkal részletesebb. Teljesen a navigációra hagyatkozva nem szabad vezetni! Inkább arra jó, hogy megnézze az ember, hogy merre is van az uticél.

    30K-ért nem kapsz csak MO térképes navit. Annyiért inkább üres készüléket tudsz venni. A Wayteq készülékek egészen jók. Állítólag most a CNS Globe HD is olcsóbb lett.

    [ Szerkesztve ]

    "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Új hozzászólás Aktív témák