Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz jlaci63 #6520 üzenetére

    Nekem a régi Wayteq N350-em, igo8-cal sebességtől függően 50-200 métert tévedett, valószínűleg a hardver lassúsága miatt. Ezért cseréltem "valódi" célhardverre: egy TomTom VIA 125-re, ez a navigáláson és a telefonkihangosításon kívül semmi "kunsztot" nem tud, de azokat nagyon:
    - 3,5" helyett 5""
    - sokkal fényesebb, napsütésben is jól látható kijelző
    - végre jogtiszta, Full EU térképem van, nem kell kalózkodni
    - bekapcsolás után másodpercekkel már üzemkész, a holdak is meg vannak ez idő alatt. (úgy van beállítva, hogy a gyújtás ráadására /szivargyújtó-aljzat áram alá kerülésekor azonnal bekapcsol, mire kiállok a kapun és becsukom magam után, már navigál is)
    - nagyon korrekt a telefonkihangosítás
    - nagyon gyors, nem téved, az esetleges újratervezés 1 mp-en belül megtörténik!
    - nagyon igényes anyagú, szép formájú készülék, jól mutat a kocsiban.
    - nem takarja ki a szélvédőt semennyire sem, mert ugye ennek integrált tartója van, és - a középre helyezett műszercsoportú Yarisban - magam elé, a műszerfalra van felcuppantva, nem a szélvédőre. Öntapadós ragasztóval egy füstszínű 8 cm átmérőjű "füstüveg" korongot ragasztottam a műszerfalra, erre megy a navi tapadókorongja.
    Hozzá tenném, hogy a Wayteq-kel sem volt semmi bajom, 4 éven keresztül nagy megelégedéssel használtam céges és saját útjaimon, külföldön is. Egyetlen egyszer szívatott, meg, a mai napig nem értem, hogy hogyan...

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák