Új hozzászólás Aktív témák

  • nemcso

    senior tag

    válasz Armogur #6950 üzenetére

    A Naviguide ingyen frissíthető. Én SD verziót használok, amin egyszerüen le kell cserélni az adott nevü fájt.
    Rákeresel a neten (pl.: http://garmin.hu/naviguide-magyarorszag-0), majd letöltöd az új verziójú fájlt és kicseréled az SD-n. Ennyi.

    Az élettartam frissítéses Nüvi50 -en a szotver (City Navigator) a gép belső memóriájában csücsül.
    A Nüvi vásárlása után a gépedet neten tudod regisztrálni a Garmin oldalán, ahonnan a City-n kívül egyéb más programokat is le tudsz a gépedre, amivel akár magának a Nüvi-nek tudod az alapprogramját update-elni, akár térképet tudsz frissíteni, vagy pl. más hangokat adhatsz a meglévők mellé.
    Az élettartam frissítés évtizedekre megoldhatja a térképfrissítést a gépen (hacsak tönkre nem megy a cég, amire elég kicsi az esély), hiszen ugyanazt a térképet használják a mostani típusok, mint pl. az én, már nem forgalmazott Nüvi255WT -m.

    Tehát veszel egy élettartam frissítéses (full EU térképes, tehát Mo. is benne van) Nüvi-t és ha akarsz veszel egy SD kártyás Naviguide (TopMap termék, made in Hungary) térképet. Ezt az SD kártyát is beteheted a gépedbe,
    majd a Garmin felhasználói felületén (menüjében) ki tudod választani, hogy éppen melyiket akarod használni.

    A nyelv kiválasztása a Nüvi-n történik, függetlenül az éppen benne lévő térképtől, legyen az nyugat-európai gyártmány, vagy magyar.

    Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

Új hozzászólás Aktív témák