Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz janos666 #7711 üzenetére

    Hát én mindjárt a falba verem a fejem, hogy lehettem ilyen béna. :W

    Órákon át turkáltam a netet, és mikor már azon gondolkoztam nem éri meg ennyit foglalkozni vele, többet ér megrendelni a drágábbat (ugye nem hatalmas összegekről beszélünk), az biztos jó lesz, akkor botlottam bele ebbe a PhotoMate 887-be, amiről egy fórumon olvastam, hogy tud 5Hz-en frissülni és ki/be-kapcsoláskor is megőrzi ezt a beállítást, szemben a Holux-al (ami ezt elfelejti), ugyanakkor olcsóbb, mint a Qstar (ami szintén tud 5Hz-et).

    Szóval boldogan megrendeltem a PhotoMate-et. Most meg mint a hülye többször újraindítottam a telefonom, hogy miért nem látja.
    Na vajon miért...?
    Nincs is benne Bluetooth adó! LOL! :DDD

    Így ez a GPS logger nekem 100%-ig felesleges, illetve most megint várhatok két-három hetet, mire megjön egy másik (kizárásosan akkor a drágább Qstar), ha rendelek.

    Kicsit sem vicces, hogy meddig kerestem a számomra optimális Bluetooth GPS-t, csak hogy vegyek egy olyat, ami nem is Bluetooth-os. :))

    Vagy Á!
    Most látom, hogy szerintem nem is a választást szórtam el, hanem a rendelést. PhotoMate 887-et rendeltem, de létezik egy külsőre ugyan ilyen MTK chipes MobileMate 887 is, ami Bluetooth-os. Szerintem ezt kerestem én ebay-en, kidobta a kereső a PhotoMate-et, csak ugyan úgy nézett ki a képeken, én meg szépen berendeltem...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák