Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz attilav2 #7804 üzenetére

    Nekem nem szokták elvámolni a kínából jövő, hasonló értékű cuccokat. Még csak nem is időznek vele a vámosok, simán átsiklik, inkább a repülőre szokott sokat várni (akár egy hetet), és a szárazföldön sem mindig szedi a lábát, de ideér max 3 héten belül, inkább gyak. 2.
    (Az USA-ból viszont keményen besz¤ptam most is az ÁFA-t, pedig igazából jogilag sem lettem volna köteles ennyit fizetni, csak szartak rá, hogy milyen papírokat és indoklást küldtem, egyszerűen ráverték az ÁFA-t a számlázott végösszegre több nap vesztegelés után, amivel majdnem olyan lassú lett a drága USPS gyorsposta, mint az olcsó standard kínai.)

    A bluetooth rugalmasabb, a telefonodra szerintem könnyebben teszel fel friss térképpel dolgozó szoftvert (pl. Android-ra Sygic, tartaléknak google maps), és elhelyezheted a vevőt olyan helyen, ahol te nem látnád a kijelzőjét (ha lenne), viszont ő jobban rálát a műholdakra.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák