Új hozzászólás Aktív témák

  • Prime110

    aktív tag

    válasz Télapó_ #8487 üzenetére

    Túl nagy? Láttad volna 3 éve mi volt itt! :)
    Garmin, Navon, Becker, TomTom (akkoriban kezdett visszajönni, egy ideig nem volt elérhető a márka itthon), Navigon és, hogy kisebbet ne mondjak, a "dicsőséges" Mio, na meg egy rakat kisebb márka (IconX és hasonlók), amikor mindenki piacot látott a navigációban, úgy, mint ma a tabletben...

    Mára azért tisztultabb a helyzet, márkánként maradt meghatározó iGO-sként a Navon, a TomTom egész jól felépült 2-3 év alatt és hagyományosan erős márka maradt a Garmin. SW nélküli megoldásban pedig a Wayteq a csúcs.

    A Mio nem számottevő már, a Navigon pedig visszahúzodott Németországban, igaz ez egy Garmin akvizíciónak volt köszönhető, ahol is azt felvásárolta az amerikai anyacég, de Németországban olyan erős volt a brand neve, hogy nem merték / akarták csak úgy kitörölni.

    Szóval most SW-s navigációból pont, hogy olyan szűk a piac, hogy maximum 30 darabból ki lehet választani, hogy kinek mire van szüksége, SW, ár, kialakítás, akármi szempont szerint és aki ebből a 30-ból nem tud választani, annek nem navigácóra van szüksége.
    (ebbe nem vettem bele a céleszközös truck-os, hajós, motoros navigációkat, az nyilván más tészta).
    Üdv,

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák