Új hozzászólás Aktív témák

  • A HP-s PDA-m rajta az IGO8-al régóta hűséges társ volt, de most 2x is lefagyott, ebből az első alkalommal a kártya tartalma is sérült. De a 8 év alatt hűséges társ volt. Előbb a My Way-el, majd a végén az említett 8-assal... Nemcsak belföldön, de sokat használtan külföldön is.
    Néhány napja túrom a NET-et. Kell egy GPS IGO Primo-val EU térkép... és előny az élettartam frissítés. Most már látom, hogy ez így ebben a formában nem kapható.
    1., Hekkelek' egyet egy Warteq-ra
    2., Veszek NAVON-t... ez lenne a leglogikusabb és legtisztább. De nem csak ti írjátok, hanem tényleg hardveresen lutri az egész.
    3., Veszek olyan mintha IGO-kat, amit ha egy IGO-snak adot az azt mondja, hogy nem IGO --> Becker

    Szomorú, hogy a neves gyártók nem veszik át egy az egyben az IGO felületét. Persze ezt is meg lehet magyarázni... én nekik azt kívánom, hogy kapjanak egy Windows-t, amit a HP a HP-s gépeiken mondjuk teljesen átrajzol nekik... :) de csak nekik... persze csakis azért, hogy ergonomikusan és funkcionálisan jó legyen. Hja, hogy ezután az eredeti Windows-hoz szokott kollégáknak át kell majd szokniuk...? Na és? Egyrészt ez így jó... másrészt ez is olyan.... mintha' Windows... ahogy nekik az IGO... Azaz olyan, mintha' főleg a motorháztető alatt

    Az előbb füstölgésen ellenére arra jutottam, hogy talán Becker Ready 45 LMU lesz mégis a legjobb.
    Egyszerű kezelhetőség, itt sokszor ajánlották a hozzáértők.
    Kérdéseim:
    Ez tulképpen' IGO Primo alapú?
    Melyik térképet használja Magyarországra? Az NNG-t (ex topmap)?
    Ha rosszul látom, akkor van eredeti IGO Primo normális hardverrel ellátott készülékkel?

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák