Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz OldMike #9737 üzenetére

    Így van, de nem elvárás, hogy ne SD' felbontást használjunk az elkövetkező 4-5 évben? Engem ez bosszant, hogy a Wayteq az egyetlen akinél sok feltétel találkozik. viszonylag jó vevő és minőségi építés, jó ár/érték, igo-t masszívan futtat nagy felbontásban.

    Pont az alsó és közép árkategóriában több pénzért, csak valamilyen szempontból rosszabbat lehet kapni. De ha más nem, hát az SD felbontás kiakasztó.

    Persze jó, hogy zárt és hülye biztos gyári rendszerrel van szállítva, mert ez is lehet fontos szempont egy bizonyos vásárlói rétegnél.

    Magyarországon -én úgy gondolom-, hogy a térképek közül ex Topmap, most NNG a legjobb. De jogos, mindenki azzal szívatja magát amivel akarja... :D Pontosabban amilyen ZÁRT rendszert vett, azt eszi.

    Az a fajta szabadság, azaz a források váltogatása viszont csak az IGO esetében viszonylag rugalmas, azaz lehetnek alternatív térkép más-más gyártótól. A többi zárt' rendszernél az van ami van. Aztán, hogy az mennyire jó az adott helyzetben és országban na az már messzire vezetne... :U

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák