Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    Sziasztok,

    Ket uj klimat szeretnenk a hazba - futesre is aktivan hasznalnank napelemmel parositva. Tegnap kijott a szaki, megbeszeltuk hogy milyen gepeket (Gree Comfort X) es hova raknanak. Aztan vetett egy pillantast az amugy mar meglevo ket masik klimara, aztan kerdezte, hogy ugye tudunk rola, hogy ezek a gepek nem valok futesre?! En meg nezek ertetlenul, hiszen eddig is hasznaltuk futesre, van rajta futo funkcio es valoban fut is. Elmondta, hogy igen van rajta futes funkcio, de nem erre valo, mert hajlamos lefagyni, akkor pedig a hatasfoka nagy mertekben csokken, legrosszabb esetben el is torhetnek a lapatok.

    Ket ilyen klimarol van szo:
    Gree Lomo Plus GWH12QB-K6DND6I

    Most megneztem a specifikaciot es azt irja:
    "Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez"

    Kinek van igaza? A leolvasztas funkcio nem mukodik rendesen, vagy esetleg a klimas ember azonositotta rosszul a termeket? Egyebkent nem nezett tipusszamot, csak a belteri alapjan, ranezesre mondta ezt. Koszi!

    Btw - akarhogy is, nem fogjuk kicserelni a ket meglevot ujra, 4 eves gepek, erosen pocseklasnak ereznem "kidobni" oket.

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák