Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz NÓPARA #6010 üzenetére

    Az én véleményem az, hogy ha kiszeretnél dobni 50k-t az ablakon akkor vegyél egy ilyen 23"-esSamu vagy BenQ csodát, ha nem akkor az IPS-paneles Dell U2311H csak rád vár 52k-ért!!! (Van ezüst és fekete kávával is.)
    A LED-del ne foglalkozz mert az élettartamot és fogyasztás leszámítva semmivel nem nyújt többet. Sőt ez az U2311H annyit fogyaszt mint egy 23-24"-es TN-LED, szóval itt még ez sem lehet ellenérv.
    A 8ms-os válaszidő ne riasszon meg, kiváló játékra, alacsony az input lagja, illetve egy IPS-panelnek teljesen más a karakterisztikája, ami a válaszidőt illeti, szóval ezt nem lehet 1:1-ben átültetni és összehasonlítani egy TN értékével.
    Hogy ez mennyire igaz ITT egy teszt egy 24"-es 2ms-os BenQ-ról, alul vannak sokat mondó PixPerAn képecskék, ahol a BenQ eredményeit összehasonlíthatod az U2311H-jéval. (Display Comparisons-ra katt)
    Persze ez sarkosított eset, mert mint látszik egy silány 2ms-os panel van ebben a BenQ-ban, de nincs rá garancia, hogy a te általad kinézett Samsung ne esne ugyanebbe a hibába.
    A lényeg, hogy a válaszidő miatt ne fájjon a fejed.

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák