Aktív témák

  • sadypisten

    csendes tag

    Bocsi, hogy ezt a kérdést ismét bemásolom, csak úgy veszem észre eltűnt a mai hozzászólások után, és szeretnék kimerítő válaszokhoz jutni a témában :)

    Akkor most picit vonatkoztassunk el attól, hogy a Lenovo-t kapásból kilőttem. Én magam sok jót (bár bevallom, rosszat sem) nem hallottam róluk, érdekelne, hogy miért tudnátok ebben az árkategóriában ilyen nyugodt szívvel ajánlani? Lehet, hogy csak én lettem félretájékoztatva, egyébként pedig jelenleg a legjobb döntés lenne. Valljuk be, ezzel, hogy mindig arról van szó, hogy kár, hogy kizártam a Lenovo-t, kíváncsivá tettetek. És persze akkor már érdekelne, melyik típusokat ajánlanátok. Ha más nem alakul, beérem én ennyivel is, igaz, az elején kizártam, de valójában az Acer az, amit jelenleg semmi pénzért nem vennék. Szóval most már érdekelne a dolog, ha hosszú távon szerintetek (mert ugye azt fentebb említettem, hogy én a laptopokhoz nem értek, hiába ismerem a hardvereket, ha maguk a laptopok nem mindegy, hogy vannak összerakva) mivel járnék legjobban ebben az árkategóriában. Apropó, fentebb volt említve, hogy 3-5 éves egyetemi időzés. Valóban ilyen távra tervezném a vásárlást, tehát jó lenne minél időtállóbbnak lennie, míg saját keresettel nem rendelkezek, ennyivel kell beérnem.

    Szerk: Lenovo-ból láttam egyébként 6 és 8 gigás gépeket is, nem sokkal drágábban. Esetleg érdemes ezekben a típusokban gondolkodnom? Vagy ti is ezek miatt emlegettétek főleg?

Aktív témák