Aktív témák

  • e30st

    tag

    válasz piqla #21315 üzenetére

    jó kérdés, én még csak az XPS 15-öt próbáltam élőben is. nekem annyira nem tetszett, bár tény hogy erős a hardvere, de nem tetszett hogy olyan vastag, és kicsit nyekereg.

    de ebben a kategóriában neked kéne bemenni egy boltba, ahol személyesen is ki tudod próbálni őket, mert van pár fontos dolog ami élőben dől el.:
    - a kijelző betekintési szöge, fényereje, színek melegsége. nagyjából már ugyanolyan, jó ledes kijelzőket gyártanak manapság, de azért illik megnézni hogy biztos legyél a dolgodban.
    - a billentyűzet. a thinkpadnak szigetes, míg a dellnek nem. én a szigetest jobban szeretem, de ez minden embernél változó, ezt is ki kéne próbálni hogy melyikkel megy könnyebben a gépelés.
    - egyéb üzemi funkciók: mennyire melegszik, milyenek a beépített hangszórók, ugye ilyen árnál már az sem mindegy... ha lehetséges húzd is le a töltőről a boltban és nézd meg hogy 5 perc alatt aktív használattal hány %ot merül.
    persze te dolgod hogy kipróbálod-e vagy sem, de azért ajánlott hogyha veszünk egy gépet, akkor előtte azért próbáljuk ki. hasonló áraknál ugyanolyan hardverrel inkább döntsön a kényelem, a használhatóság.

Aktív témák