Aktív témák

  • Majy000

    csendes tag

    Nos aldi féle Medion notebookról csak mint haladó leírom a tapasztalataimat.
    Először is csomag kibontás után tartalom: Ugyebár a laptop, tv tuner és táp amit ígértek (driver telepitők)...ami meglepett az a windows lemez így bármikor újra tudom telepíteni...természetesen csak a laptopon működik más gépre nem lehet ez nem tudom hogy van megoldva de így van.
    A gép kinézetre szép bár fényes így ujjlenyomatos lesz sok fogdosás után. A billentyűzet jó puhán lehet nyomkodni és nem hangos. A műanyag borítás (ezüst-fekete) nyomásra nem deformálódik. A touchpad nincs külön kiemelve tehát nem is látszik hogy van csak a két "egér" gombol tudod hogy ott van felette (ez nekem tetszik), viszont az előbb említett gombokat kicsit nehéz nyomni aki ezeket akarja sokat használni nem hiszem hogy tetszene.
    Bekapcsolás után egy jól konfigurált rendszer van külön particion a telepített dolgok. Bekapcsoláskor telepit Google Chromot, Corel Drawt (nem proba verzio) és egy Microsoft Mathematics nevű programot. (plsz van rajta power dvd és pás 'poweres' méda programok (a csomagba van hozzá key is, és telepítve vannak Ashampoo dolgok)
    A gépen 4 usb csatlakozó van egy közölük 3.0, HDMI kártya olvasó + minden szokásos.
    A windowsos teljesítmény mutató 5,8-at mutat amit a Intel videokártya húz le a Geforce 555M-re 6,9-et jelez. Eddig csak Start Craft 2-öt próbáltam ki full grafikával ami tökéletesen futott de felmelegedett fél óra után 85-86 fokra ami nem tudom mennyire természetes laptopoknál vagy hogy melegedne e tovább ha mondjuk 2,3 orát játszanék majd letesztelem ezt is. A hangja meglepően tiszta saját hangszóróval is. A kijelző fényes az első bekapcsoláskor túlzottan is de ezt be lehet állítani. Az Intel és Geforce videokártya között automatikusan vált de be lehet állítani kézileg is melyik programnál mit használjon.

    A boltba azt mondták 2 hónapig visszavihetem és visszaadják az árát.
    Ha érdekel még valami kérdezettek, nem tudom miről kéne még írnom.

Aktív témák