Aktív témák

  • trollreign

    tag

    válasz spyduck #2853 üzenetére

    Én el tudom képzelni, hogy igazad van ezekben a dolgokban, a probléma csak azzal van, hogy akik ide jönnek, és notebook iránt érdeklődnek, azok a legritkább esetben írnak olyan követelményeket a gépekhez, hogy:
    - sokat hurcolom
    - időnként leejtem, vagy ráejtek valamit
    - ki-be csukom-nyitom vadul egész nap
    - sok különböző ember használja gyakran
    - nem akarok vigyázni rá, legyen nagyon masszív, hogy rángathassam, ahogy akarom.

    Ha valaki ilyen igényekkel jön, és elhajtjátok az N5010-től egy gyengébb hardverrel szerelt, ám jobb anyaghasználatú/összeszerelésű gép felé, azt teljesen megértem.

    Viszont amikor az emberek játszani akarnak, és a jó teljesítmény fontos nekik, akkor teljességgel felesleges ezeket az érveket előhozni, mert nem rossz ilyen szempontból a gép, hanem teljesen átlagos. Ugyanezt vagy ehhez hasonló színvonalat produkál a hasonló kategóriás Toshiba, vagy Lenovo is.

    Távol álljon tőlem, hogy meg akarjak sérteni akárkit is, de félpasszívan folyamatosan olvasom ezt a fórum topicot lassan 3 hónapja, és sokszor látom azt, hogy akik notebookot keresnek sokszor nem az igényeiknek megfelelő notebookokat kapnak infónak, hanem ami éppen a fórumozók ízlésének felel meg.
    Játékra (és úgy általában teljesítményre) pl. nem tudom elképzelni, hogy melyik A530 lehetne az i3-as vagy i5-ös HD5650-es N5010 ellenfele. Én azt szerettem volna mondani az embereknek, hogy ARRA A CÉLRA, amire keresik a gépet, tökéletesen megfelel.
    (Ja igen, és nem konkrétan erre az egy esetre gondolok most, és nem is rád, spyduck, hanem úgy általában próbáltam szót emelni, hogy valamelyest enyhüljön ez a nagyon negatív légkör, ami mintegy átokként lengi körül itt a fórumon az N5010-et - véleményem szerint indokolatlanul.)

Aktív témák