Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Titinho31 #31304 üzenetére

    Ha Dell-t szeretnél, én ennyiért inkább XPS-t vennék a helyedben :)
    Abba viszont érdemes belegondolni, hogy 15,6"-ban jobbak az ajánlatok, mint 17,3"-os fronton. Ugyan annyi pénzért erősebb hardver (itt nem az erősebb processzorra gondolok, ahogy a kolléga is leírta, egy i3 is elég már), vagy jobb minőséget kapsz.

    A Te esetedben amire még érdemes odafigyelni a 3 év garancia mellett, hogy nemzetközileg érvényesíthető legyen, sokat nem érsz vele, ha nem fogadják el kint a papírokat :P

    Szóval 17"-ban az XPS, a 3750-es Vostro, Hp-tól a 4730s ProBook amik jó választások (ez utóbbi kettő matt kijelzővel, ami azért nem egy utolsó szempont), játékra ugyan kapnál erősebbet is, de megéri azt a kis kompromisszumot a jobb minőség.

    15,6"-ak közül amit említettem, nagyobb teljesítménnyel a Lenovo Y570 rendelkezik (esetleg Asus N55, hátha külföldön jobb az Asus supportja), mindkettőnek szép hangzása van, nagy teljesítménye, meg csillogó kijelzője :(
    Ha beéred kisebb teljesítménnyel (valahol a fent említett ProBook szintjén, kicsit elmaradva a kinézett Inspirontól), akkor érdemes megnézned EZT a gépet is. Illetve konzultálni az eladóval (esetleges további ajánlatokért), mert ezek a legjobb minőségű gépek közé tartoznak.

    Végülis, az az IdeaPad sem tűnik rossznak :)

    Más: néztem G6-ost ocsóéknál, Spyducknak megint igaza volt :P Egészen silány minőségű a kaszni...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák