Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Vedro #35232 üzenetére

    Naaaaa, olyat nekem ne mondj, hogy valami valahova nem fér el, egy kollégiumi szobában lakok már két és fél éve, ha én meg tudnám oldani, kb mindenki :D (Kb 7m^2 jut egy emberre)

    Persze minden úgy működik, hogy kinek mi éri meg :) Nekem például ez a felállás jelenti a legjobb ár/érték mutatót.

    Nade, jó gép az Y570, de nem mondhatom azt, hogy 5 évet ki fog Neked bírni, mert minden típusból folyamatos a meghibásodás, ez kb elkerülhetetlen, csak üzleti gépeknél alacsonyabbra lehet számítani. Ilyen szempontból az a Precision egy nagyon jó vétel, mert kb 5 évre lehet terjeszteni a garanciáját, ami azért elég nagy biztonságot hordoz magában.
    Teljesítménye is jóval nagyobb, de ugye ennek elkérik az árát is. Ha nem sajnálod rá a pénzed, tőlem nyugodtan megveheted - csak abban legyél biztos, hogy Neked pont erre van szükséged.

    Mondjuk érdekes felfogás 5 évre tervezni, legalábbis ha játszani szeretne az ember, mert 3 év után már ez a hardver is erősen elavult lesz, és itt jön gépbe a consumer szó: fogyasszon a nép, vegyen új gépet 2-3 évente.

    Minden esetre ha úgy érzed arra van szükséged, akkor vedd a Precisiont, nem hiszem, hogy megbánnád ;)

    xlinux: vagy kitapasztalod, hogy a one key recovery-vel hogyan tudod visszaállítani a az oprendszert az SSD-re, vagy egy linux live USB-ről bebootolsz és áttükrözöd az operációs rendszer partícióját, vagy szimplán letöltesz egy MSDN Win7 verziót - ez nem számít kalózkodásnak, feltelepíted, majd a gép alján lévő kóddal aktiválod és kész.

    A driverek pedig fent vannak a gép egyik partícióján.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák