Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    Sziasztok!

    Nem nagyon vagyok otthon a notebook piacon jelenleg, így gondoltam talán tudnátok javasolni valami jó kis gépet. :) Most egy Amilo SA3650-est nyúzok, bár gondom nem volt vele, de nem nagyon vagyok elégedett vele. Több olyan zavaró dolog is van, amit az elmúlt egy év alatt átértékeltem, így most, hogy lejárt a garanciám, elgondolkodtam egy cserén. Igazándiból az elvárásaim a következők lennének:
    Méret... A 13,3-mas valahogy nem jött be, 15 körüli lenne az ideális nekem, alább nem nagyon mennék.
    Erős hardver nem kell, nem használom most se semmi extrára a gépet, ellenben herótom van a gagyi kijelzőből. Egy szép, viszonylag nagy betekintési szögű kijelzőt el tudnék képzelni (még ha matt is lenne... de ez hiú ábránd... :D ). Bár az erős vas nem volt alapfeltétel, azért a multimédiás képességek fontosak, sőt. Leginkább tartalomfogyasztásra használnám a gépem, így ne okozzon már neki gondot egy HD film, illetve nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha lehet legyen már benne valami jó hangkártya, mert ez a jelenlegi alaplapi Realtek egy f*s.
    Az üzemidő is jó lenne, ha legalább 4 óra lenne, elég sokat utazok ugyanis vonattal. Illetve végül az anyagminőség, nem vagyok oda a fényes, lakkozott, csúszós műanyagért, valami selymes, matt dolog jobb lenne. Preferált gyártó nincs, árkategória se, egyelőre csak felmérném a terepet, hogy egy ilyen gép kb mennyiből állna meg. Köszi előre is. :R

Aktív témák