Aktív témák

  • tibz03

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #37073 üzenetére

    Jó, akkor nem százalékbeli különbséget írtál, hanem magasabb órajelet, de a lényegen mit sem változtat: azt se tudod, hogy mi fán terem a 6670, hogy mi is az tulajdonképpen (még most sem tudod, pedig leírtam egy korábbi hsz.-ben, amit neked címeztem), és úgy írsz róla, mintha tudnád. A hasadra ütöttél, és bepötyögted, hogy szerinted ugyanaz, mint a 6650, csak magasabb órajelen jár. :U De a Google-be már nem írtad be, hogy mégis, ha már valamiről véleményt alkotsz, akkor némi háttérinfóval rendelkezz róla... Na így lehet félrevezetni az embereket, akik ide tanácsért jönnek, meg az olyan hsz.-ekkel, amikben azt firtatod, hogy a 6650 mintegy 40%-kal erősebb a GT 525-nél, mert az emberek hajlamosak tényként kezelni, amiket itt válasznak adtok nekik.

    Tévedés ne essék, nem vagyok egy laptopguru, én magam is tanácsért jöttem ide pár napja, és nem is célom osztani az észt - mindössze rá akarok világítani arra, hogy még ennek ellenére is, hogy csak most ástam bele magam valamelyest a témába, van pár hiba/hiányosság itt, ami még nekem is szemet szúr.

    Ja, és a tisztánlátás végett: nem a flame-keltés volt a célom azzal, hogy ezt megemlítettem neked, úgy gondolom, normális módon hívtam fel a dologra a figyelmed. Végigolvastam itt a kis vitátokat polippal, és elfogulatlan külső szemlélőként azt kell mondjam, van némi igazság mindkettőtök mondanivalójában - az övében is.

Aktív témák