Aktív témák

  • Szabiee

    tag

    válasz GaborGh #44113 üzenetére

    Előtte HP NX6120-asom volt, meg voltam vele elégedve. Több évet szolgált, mielőtt összetört a kijelzője (a párom leejtette).
    Utána szeptemberben vettem az említett Asust. Akkor még ár/értékben ez volt a legjobb (több hétig néztem a konfigokat). 129900Ft-ért vettem akkor. Most ugyanezt venném, csak A6-os procival. Amúgy időközben beraktam a 4 giga mellé + 4 gigát, mert sajnáltam üresen hagyni az egyik memória slotot.
    Tapasztalataim: gyors, hibátlan működés. Egyáltalán nem fagy. 8 hónap alatt még nem volt kék halál, fagyás, és egyéb problémám. K10Statt-al kiválóan húzható a proci 3 gigaherz-ig. A működése halk.

    Igen, aláírom, hogy az egész full műanyag, de szerintem egyáltalán nem gáz... talán a kávája lehetett volna mattabb a fényes fekete helyett. Egyébként az illesztések jók, nem ropog, nem recseg. Ne hasonlítsuk már össze a 200 ezres kategóriával az anyaghasználatot, mert annyival nem rosszabb, sőt... meglepően jó. Nyilván nekem is egy fémházas laptop az álmom, de a jelenlegi magyar bérezés mellett nem engedhetem meg magamnak egyelőre.

    Még valami... lehet, hogy volt egy - kettő hibás szériás Asus, de szerintem ez más gyártónál is előfordul. Amúgy a HP-val is teljesen meg vagyok elégedve, és szerintem egy A6-ossal szerelt G6-os típus teljesen OK.
    Haverom 400ezres Acer-ének szériahibás a wi-fi vevője, meg-meg szakad internetezés közben. Szerzett hozzá egy USB-s wi-fi vevőt, azzal fogja a netet. És ez 400 ezres kategória I7-es procival és HD 5850-nel...

    Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17

Aktív témák