Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz wens33 #49425 üzenetére

    Azt ki tudod deríteni nekünk, hogy képes-e GPU használatra (CUDA) a program, amit használsz?
    Mert én videót konvertáltam (nyilván más jellegű a folyamat), de ott nem nagyon számított a processzor ereje, ugyanis a GT555M konvertált, a processzor alig 50%-on dolgozott mellette (i5). Minden esetre én még meg merem kockáztatni Neked a Lenovo Y580-t is, ha ugyanis GPU-t is használ, akkor ennél közel s távol nincs erősebb :)

    Ha mégis i7 a nyerő, akkor én azt mondom, hogy várj, amíg az IB processzorok elterjednek, és egy i7 3612QM-re csapj le, az ugyanis már 35W-os TDP-vel rendelkezik. Nyilván ez is jobban fog melegedni, mint egy i5, de remélhetőleg kevésbé lesz terhelő a hűtés számára. (Az új Inspironokban lesz pl ilyen, de az elődök alapján szkeptikus vagyok vele szemben - ha jó mégis jó gép lesz, akkor azt tudom ajánlani).

    (#49443) Shad0wking: ha játszani szeretnél, akkor ennyi pénzért ennél erősebbet nem tudunk mondani, és minőségre is rendben van (kategóriájában). Azt viszont vedd számításba, hogy a billentyűzet nem magyar, hanem matricázva lesz. (Arra még érdemes rákérdezni, hogy van-e 'Í' a billentyűzeten, vagy széles-enteres).

Aktív témák