Aktív témák

  • thomeef

    őstag

    válasz Chaser #5308 üzenetére

    Ha te mondod biztosan úgy van, de én a tuning fogalmát a notebookok terén semmisnek tekintem, egy noti egészen egyszerűen nem arra való. Egy asztali teljesen más, ott természetesen én is agyba főbe tuningoltam éveken át, bár vga tuningra ott sincs szükség a mai világban, inkább csak cpu.
    Én nem azért veszek notebookot hogy aztán az legyen az első hogy a vga-t kell húzogatni meg ne adj isten feszelgetni különböző programokkal, egy 200k-s tételnél ez abnormális számomra, az össze van rakva ahogy van nem véletlenül, ha meghibásodik vagy esetleg elfüstöl a kicsike akkor cseszheted a 2 meg a 3 év garanciát is. A márka, a kinézet, a hangzás, a ram, a vinyó, a hd5730 nekem megér annyi plusz pénzt.
    Az biztos hogy az a Dell gép a legolcsóbb amiben HD5650 van, ezt aláírom, azt sem mondom hogy nem jó vétel, de egy olyan gép közel sem best buy gép amit bővíteni kell meg overclockolgatni. És ezúton is elnézést kérek hogy best buy-nak mertem nevezni az Y560at:)
    Mert abszolút szubjektív, mindenkiben van némi elfogultság is.
    Amúgy az 5730at is lehet ám tuningolni:) Én láttam olyat ami 800/1100-on ment 9000 körüli 3dmark pont-tal, de minek... :))

    "A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

Aktív témák