Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Magnum_ #6128 üzenetére

    Dell n5010, írtam. Az a nagy helyzet notebook függő lettem, a desktop már nem vonz, olyan gép meg nincs komolyabb ami jó lenne. Ilyen értéknél még tudok kompromisszumot kötni, 200k körüli kategóriában nem vagyok hajlandó, tehát vostrok és xps-ek emiatt kilőve. Más gyártó inkább messziről mint közelről :B Majd csak jönnek a SaB gépek.

    Soká: Iponban az egyik legolcsóbb, de ha nem kell számla megveheted apróban is, napokban mondtam csak a service tagot kell leellenőrizni a dell checken, ha ott oké a gar státusz és a benne levő cuccok akkor nyugodtan meg lehet venni. A kód alapján gariznak dellnél, nem kell számla v blokk. 145k-ért árulja őket egy tag.

    trollreign: Nálam már nincsenek ;] re_particionáltam gyorsan, valami kiba' lassú verziót sikerült rátenniük. W7 driverek pedig fenn vannak a dellnél, ezt mondottam volt én is. Linux lemezt azért kaptam a géphez:) ÉS magyar nyelvű teljes manualt, amiben közlik, hogy " a 2db memóriamodul felhasználó számára hozzáférhető", csak mert valakinek azt mondták az iponyban hogy garvesztéses lehet...és még bios frissre is külön felhívják a figyelmet, na ennyit erről.
    Érdekesség még az aku, kérdeztem a srácot náluk ugyan mennyi, mert iponban br 11k, csak lesett. Náluk netto 17 körül, na mire hazajöttem már iponban is annyi volt megint, pedig közel 1 hónapig br 11k volt. Elírták volna?:) Végülis annyiért is OK, más gyártóknál az alap aku van 15-20k-ért, ha van..

    Ez a touchpad... :))

    szerk: gabor82: W7 x64-et tudsz telepíteni, hivatalosan csak az támogatott. 32 bitest is lehet rátenni, ha jól emlékszem a wlan-nál kell trükközni, de a dell topikban megtalálod. Hawebshopból rendelsz 8 napon belül külön indoklás nélkül elálhatsz a szerződéstől, szóval 2.5k-t kockáztatsz amennyi a futár 1xi díja. De mért nem nézed meg valahol élőben? Nekem is fekete van és köszöni jól van:)

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák