Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz psg5 #7229 üzenetére

    Az asust régen azért nem ajánlottuk, mert nem állt a helyzet magaslatán a szervize, itthon nem is volt. 1-2 éve már van és eddigi infok alapján viszonylag gyorsak és korrektek. Ettől függetlenül saját ismerősi körömben is van akinek többet volt az asusa szervizben mint nála. A 2 év gar még ami lehetne több, ugyan bővíteni lehet, de drágán. Dellnél alap a 3 év, már a fuji új modelljeinél is, most már úgy néz ki a HP-nál is.
    Acerhez viszonlyag olcsón lehet venni, toshibához is.
    Az hogy 1-2 gép megy 6 évig, vagy többet van szervizben mint használatban az egyik gyártó egyik modelljénél sem mérvadó. Vannak jó szériák mindenütt, különben nem sokan gyártanának már notebookot.

    ImI87: Tesztekből úgy vettem ki, hogy c2c bizony ráver a core-ra a sandy, 2-300mhz előnye van, egy i3 210m kb egy i3 370-nek felel meg. + ugye a vga-ja is sokkal gyorsabb és kevesebbet is eszik. Ez az az eset, mikor saját magával konkurál egy gyártó, bizony rátettek az amúgyis jó core-re még egy lapáttal.
    Valaki mondta mért nincs amd annyira ajánlva. Teljesítményben és fogyasztásban el van maradva, ezért. Utóbbi különösen nem mind1 notebooknál. És sajnos még az áruk se annyival olcsóbb hogy amd-t kéne választani.

    szerk: Emb3rke: Ennyiért éppen nem rossz, mert alu borításos és 3 év a gar. Viszont ott van a fuji A530 ami igaz műanyag, de szintén 3 év a gar és valamivel erősebb cvpu-val és nagyobb hdd-vel 115k újan a fujishopnál. +2GB ramot boltban 5k körül vehetsz bele és akkor is megáll 120 körül. Ami előnye, hogy annak matt a ijelzője, ennek a hp-nak nem, te tudod melyiket szereted, egyik gép se rossz választás éppen.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák