Aktív témák

  • petike2014

    aktív tag

    válasz Bikkrom #9724 üzenetére

    Az 5750-el azt tapasztaltam,hogy nagyon gyors a cpu igényesebb feladatokban (windowsban is). Egyedül egy nagy hátrány tudok felmutatni és az nem minőségi vagy egyéb olcsó jánosos dolog (az is van benne, pl az 5742z és az 5750g-ben ugyan az a tft panel...), a WD hdd valamiért csak 5.6 pontot kapott (5742z-ben levő hitachi 5,8-at) és energiatakarékossági okokból valamiért állandóan lekapcsolja magát (hallani, és mire újra felpörög bőven kell várni,hogy magára találjon ilyenkor a gép...,értek a dolgokhoz, nem kezdő vagyok, semmi windowsos energiatakarékosság nem okozza, ez a hdd-be van építve 100%).
    2011/04 havi szerelés az 5750-es, szóval nagyon friss... (lehet kis fukushima is van benne :D)
    Játékokat még nem néztem, csak szintetikus teszteteket, azokból is a cpu-sokat, elsősorban)

    Minőséginek nem kelti minőségi érzetet (az 5742z-hez képest azért jobb), teljesen használható, nem agyonhorpadós, én szeretem az acer billeket, nekem az tökéletesen kézreáll. Melegedni melegszik viszont olyan halki ,hogy az 522-es meg a p6200-es hangosabb mellette, terhelésre ugrik feljebb de akkor is a p6200 szintjére megy csak fel.
    A hőmérséklet már érdekesebb, az határ 80 fok körül mozog ilyenkor, elégtelennek nem nevezném a hűtést, pont jó, viszont szerintem lehetne bőven hangosabb is (akár tartalék is lehet benne, szerintem)
    Akku idő a saját energiagazdálkodási profilommal 6óra 43 perc volt wifi+net (kis youtube is volt)+office

    Hirtelen ennyi. (5742z-ről vagyok most éppen, képeket küldök ha valaki kér valamiről :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák