Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    Üdv! Ezt már írtam már netbook topikba is, de mivel 13"-ról lenne szó itt is felteszem, mert lehet ide jobban illik a kérdésem. :U Remélem egyik modi se basz le érte nagyon. :B

    "Hamarosan megyünk nyaralni(3hónap) és szükségem lenne egy "netbook"-ra amire átrakhatom a fényképezőgép memóriakártyájáról a képeket. Persze erre egyértelmű a válasz, hogy ha csak erre kell, akkor meg kell venni a legolcsóbb használt netbook-ot atom procival. :D
    DE! Itt jönnek az egyéb igények amiket szülők támasztanak a géppel szemben, ezért kérném a segítségeteket.

    Igények amik biztos felmerülnek majd a géppel kapcsolatban:

    -A fényképezőben XD kártya van, jó lenen ha lenen benne alapból ilyen kártyaolvasó, de persze ha nincs akkor megoldható külső kártyaolvasóval is.

    -Szülők később neteznek majd vele. Youtube és egyéb weboldalak, szóval a flash-t bírnia kéne. 1080p-s videó már nem feltétel.

    -Apámnak idővel munkaeszköz is lenne biztos. Kisebb árajánlat készítések. PDF és Excel/Word doksik megnyitása, kezelése.

    -11" kicsi lenne, 13" lenne az ideális.

    -Gondoltam rá, hogy a későbbi felhasználási terület miatt az Atom kiesik a képből. Nagyon gondolkodom, hogy ebben a pár hónapban az AMD C50-e és E350-e mennyire fog betörni ebben a szegmensbe, lehet,m hogy nekem azt kéne megvárni?"

    Köszönöm előre is a válaszokat.

    Ui.: Még nem tudom, hogy le lehet-e írni a cégnél így új és használt típusok is érdekelnek.

Aktív témák