Új hozzászólás Aktív témák

  • kmisi99

    addikt

    válasz szabonagyur #104530 üzenetére

    Azért kérdeztem rá, mert rengeteg olcsó gép zsákszar ezt én is tudom, de pár komment alapján ez már egy vállalható kategória, legalábbis remélhetőleg jól vettem ki. Mert hiába nincs sok pénz rá nem veszek meg akármilyen szart. Szóval reményeim szerint sikerült megtalálni azt a gépet ami 100e ből kijön és vállalható hardvere minősége van és nem intel HD szint.

    Persze a youtubenak nem szabad hinni, de sok videó van, de ha annak nem is a notebookcheck.net nek viszont azért hinni fogok. [link] Hacsak a youtuberek és ez az oldal nem dolgozik össze akkor nem hazugság, hogy megy a GTA V rajta. Videókban is úgy megy ahogy az oldal írja. Az én gépemben lévő AMD 6770m ami gyengébb a GT740m től full HD ban 30fps el futtatta a GTA V-t persze volt néha 25fps alá drop olás, de nekem ez is nagy szó volt, szóval gyenge gépeken is jól megy. Ha már se a youtbe nak se akármilyen teszt oldalnak nem hihetek magamnak és a fraps nak csak hihetek. :D

    Tikakukac
    Végül is nem játékra van, de persze tényleg simán megbirkózik vele. Csak azt gondolnám van aki ellenzi olyanra használni ami nem az eredeti célja.

Új hozzászólás Aktív témák