Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz szabonagyur #107522 üzenetére

    Na ezt nem tudtam, hogy hivatalos szervize. Akkor végül is teljesen jogos dolog, de sajna naivitás azt hinni, hogy az Asus nem próbál meg kibújni ilyen esetben, ahol a felhasználó is okolható a hibáért. Mindegy is, legalább ebből is tanul mindenki, hogy ami túl szépnek tűnik, az esetek többségében az is. (még ha itt sem totál kamu a dolog, csak próbálják erősen szűrni kinek jár)
    Ami kicsit szúrja szemem a posztban az ez: "NE vegyetek ASUS gépet, mert már a garanciázás is egy rémálom velük."
    Pont, hogy a garanciázással nem volt probléma, megcsinálták neki, holott erre máshol simán ráfogják, hogy user az oka. A promóció volt gáz, és az Asus marketingeseinek jár egy pofon, hogy ilyennel etetik a naiv vásárlókat. Ez alapján értelmes ember nem dönt egy gép mellett, szerintem. Engem csak addig érdekelt ez, míg Asus-t akartam venni, de csak hogy idén vegyem, és egy esetleges plusznak vettem volna. Na de mindegy, reméljük végül megkapja a pénzét, és jövőben inkább nem is indítanak ilyen akciókat (vagy megszűrik mely gépekre adják, mert X szériánál elég sokan élhetnek vele ;] )

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák