Új hozzászólás Aktív témák

  • #81562624

    törölt tag

    Muszáj beleugatnom, mert szar napom van. :DD
    Tök jó ez a topik, én is kértem már 1-2 ajánlást magamnak is, másoknak is. Utólag is köszi.
    Azonban azt még senkinek nem sikerült megértenie vagy belátnia, hogy aki kevés pénzből akar új laptopot venni, annak nem kell használt gép. Talán érdemes lenne beleírni az összefoglalóba az éppen aktuális helyzetet. Úgyis mindig arra kéritek a felhasználókat, hogy töltsék ki a kérdőívet... Időközönként frissíteni nagy fáradtság lenne? Nem hinném, mivel elég sokat fórumoznak itt a topikgazdák is.
    A másik dolog az lenne, hogy az igények eltérőek személyenként. Lehet, hogy neked szar a billentyűzet, szar a ház, szar a kijelző, de másnak meg lehet, hogy teljesen megfelel.
    Továbbá azt is fontos megjegyezni, hogy minden elektronikai cikk elromolhat. Ez azt jelenti, hogy elromolhat a 80 ezres laptop is, meg elromolhat a 200 ezres is, meg a fél milliós is. Tudom, hogy az olcsóbb kategóriás műanyag hulladék gépeknél nagyobb valószínűséggel történhet meg, ám az itt ajánlott gépeknél is bőven benne van, hogy szervizelni kell.
    Az ajánlást úgy kéne megadni a kérésekre, hogy a vásárló tisztában legyen azzal, hogy mire számíthat.
    Végül annyi még, hogy ne legyen kisajátítva 2-3 ember részére ez a topik. Mások is hagy írják le a véleményüket, tapasztalataikat.
    (Én 1 éve használok egy x553-as Asus gépet. Most raktam bele ssd-t. Eddig minden fasza. Durván szar az egész belső, de működik és használható arra, amire vettem. Még 1 év van a gariból.)

Új hozzászólás Aktív témák