Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    Sziasztok!

    Anyának kéne új notebook 17" kijelzővel, mindenképpen full hd felbontással. Grafikai munka (Archline XP) a fő vonal nála, ezen kívül mindenféle átlagos hardverigényű átlagos dolog.
    Ami úgy gondolom hogy alap az a 8GB RAM, mindenképpen szeretnék egy 120as SSD-t a rendszernek egy 1TB HDD mellé. Prociból i7 jó lenne, VGA-ból sem az integrált. Fontos hogy össze legyen rakva, ne legyen az a gagyi műanyag érzet viszont 400-ba férjen bele kompletten Win10-el.

    Egyáltalán márka fronton merre induljunk? Anyám egy barátja nagyon a Dell-t preferálja, de most Dell-je van anyának, és van neki nyűge, továbbá az exemé se volt zsír. A bolt ahol a cég szokott vásárolni Acert és Asus-t ajánlott, de anyám előző gépe Asus volt és gallyra ment. A Dell-t preferáló ismerősnek ingyen se kéne Acer. Én az Apple-t preferálnám, de egyrészt Windows kell, másrészt 900-ba lenne egy diszkrét VGA-s 15" MBP, szóval ez nem opció. Thinkpadot néztem de nem nagyon van 17" csak ilyen nagyon böszmén túltervezett katonai szabványnak megfelelő. Szóval fingom nincs melyik az a márka amit meg lehet venni és 4-5 évig stabilan gép, mint anno 2002-ben a Compaq EVO ami még most is megy hibátlanul.

    Köszi srácok! Remélem valaki rászánja az időt hogy a hülye igényeim végigolvassa, és nem süllyed el a kommentem. :R

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák