Új hozzászólás Aktív témák

  • gatesz

    tag

    válasz Tikakukac #108654 üzenetére

    Szia,

    Nem akarom túl beszélni a témát, de azért értsd meg az én álláspontomat is. Adott egy gép, amit meg akarok vásárolni. 10 boltból 8 nem tünteti fel hogy milyen panel van a monitorban, egy feltünteti. FONTOS ez számomra, mivel pont ezért határoztam úgy, hogy veszek egy drágább gépet, hogy picivel jobb monitorom legyen.

    Eljövök a fórumba, azzal a céllal, hogy olyan embereket keressek, akiknek esetleg van tapasztalata a kiszemelt géppel kapcsolatban, vagy esetleges tulajok!

    Leírja két ember, hogy szerintük, a webáruházak nem írnak ki egy olyan extrát, amiért drágábban árulhatnák a gépet, és higgyem el IPS panel.
    Én majdnem 10 évet dolgoztam kereskedelemben (ami nem olyan sok), és hidd el az esetek 90%-ban a fordítottja szokott előfordulni. Ebben biztos lehetsz.

    Elfogadom a tanácsokat, de azért a biztonság kedvéért kérek egy hivatalos reklamációt egy olyan szerviztől, ami köztudott, hogy szokott ilyen notebookokat szervizelni, ugyanis nem akarok úgy járni, hogy pont az általam vásárolt gépnél derül ki otthon rendszer install után, hogy pont ez a sorozat, ez nem IPS panellel van szállítva.

    Pl. a videokártya VRAM mérete is különböző boltokban ugyanazzal a számmal más nagyságú, de ez nekem nem számít.

    Ha ez megtörténik, nem vihetem vissza a boltba azzal, hogy a prohardver fórumon az egyik topikban azt mondták, hogy IPS panel, és erre mégsem az, mivel ők jogosan védik meg magukat, hogy ki mondta nekem, hogy ez IPS panel, ők nem állították!

    Erre jön egy olyan válasz ami elbizonytalanít ezt megosztom veletek, és te leírod nekem, hogy márpedig te tízezerszer leírtad, hogy az.

    Azért ez így sántít egy kicsit, főleg úgy, hogy ne haragudj meg ezért, de én nem ismerlek téged, és én nem tudhatom, hogy te milyen alapokra hivatkozva állítasz valamit, ugyanis nem linkeltél semmit eddig, a kérdésemre, csak tettél egy állítást, és tovább mentünk. Lehet, hogy tök jó szakember vagy, és több száz laptop járt már a kezeid között, és biztos százszor jobban értesz a számítógépekhez min én, de én ezt honnan tudjam?

    Sajnos nem tudtam megtekinteni a kiszemelt gépet, mert vidéken lakom, és amikor Miskolcon jártam, sajnos nem tudták megmutatni a notebookot, hanem tanácsolták, hogy rendeljem meg.

    És hidd el nem kötekedni akarok, csak leírtam erről a dologról a véleményem. És igeni körbejárom, mert nekem 200ezer forint elég sok pénz, és próbálom ebből a pénzből a számomra legjobb konfigot kihozni!

Új hozzászólás Aktív témák