Új hozzászólás Aktív témák

  • Bkrisz9

    őstag

    válasz LeventeV #108764 üzenetére

    Nem túl jó műanyag ház, kicsit zörgő billentyűzet (enter környékén rossz alátámasztás), átlagos TN panel annak minden nyűgjével (mondjuk a 150-es kategóriában nincs is nagyon más). Egy X555LB-ről van blogbejegyzésem is ha esetleg érdekel személyes vélemény (ami nem elfogult, nem csak dicsérem). A gépet azóta is használom szinte mindenre amit el tudsz képzelni (hálózatok,AutoCAD,programozás,órai jegyzetelés,játék,film,net,virtualizálás emellett heti 3-4 nap cipelem magammal).

    (#108765) B.Ricsike Ahogy írták is akkor neked OSX kell mert minden windowsos géphez kell drivert vadászni. Mindet le kell töltögetni a gyártó oldaláról és szépen feltelepítgetni. Nem ritkák a hibás driverek se, ez ilyen. A csodás drivertelepítő programok nekem csak gondot okoztak eddig, senkinek se ajánlom egyiket se legyen az külső vagy gyári. A windows az windows mindigis volt és valószínűleg mindig is lesz ilyen probléma vele.

    Egyébként olyan nincs, hogy legjobb gyártó. Az összes gyárt szemetet és jó gépet is. Egyedül a lenovo van ami mostanában teljes mértékben nem ajánlott a pocsék garanciája miatt. Mindig adott típust nézünk.

    [ Szerkesztve ]

    Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák