Új hozzászólás Aktív témák

  • Soybex

    őstag

    Sziasztok!
    Úgy látszik a mostani Asus k55n-sx009h laptopom lassan megadja magát 3 év után. Sokmindent megélt már, kapott +4gb ramot , új kijelzőt is, most pedig úgy tűnik hogy a töltőfej környékén van valami vele , mert nem illeszkedik rendesen a hátlaphoz , így egy 0.5mm-es rés vagy recseg+ néha nem veszi a töltést.
    Szóval :

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? : 3-4 hónap körül , vagy ameddig még bírja..
    (2) A gépre szánt összeg forintban? : 160-180k körül
    (3) Felhasználás? : Rengeteg játék.. mivel sokat utazok , ezért mindig cipelem magammal. Így valamivel elkell ütni az időt :)
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? : Hearthstone, Call of duty széria, Need for speed széria, Skyrim, Watch dogs-ot végre kipróbálnám, Battlefield 4. Max-közepes beállításokon szeretném, de nem fontos a 1920x1080, megelégszek az 1366x786-al is .
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6-os kijelzőméret, 1366x768, fényes
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? : Viszonylag sokat, Pest- Fehérvár távolság, utazás közben nem.
    (7) Operációs rendszer? : Win 8.1-el tökéletesen megvagyok elégedve jelenleg.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?: 500gb minimum , ssd-m még nem volt , de csak csupa jót hallottam róla. Ram 4-8gb a mostaniból átpakolnám bele , optikai meghajtó nem kell.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? Nincsen
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Legfőbbképpen új, de egy-két hónapos 1,5-2 év garanciás használt is szóba jöhet.

    Nos ennyi lenne ,remélem valamit sikerült találni. Köszönöm előre is ! :R

    Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

Új hozzászólás Aktív témák