Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz persil #113577 üzenetére

    Nem állította senki, hogy nem indul el játék 1366x768-as felbontásban, minimum grafikán mondjuk egy 920M-mel.

    A HD5470-eddel mennyi az FPS-ed mondjuk GTA 5-nél? 15 FPS-re tippelek. 920M-mel, ugycsanak minimum grafikán 20-25 FPS. Persze, az is játék, és lehet mondani, hogy elindul... más kérdés, hogy mit fog kezdeni a 2 év múlva kijövő játékokkal. 5 FPS? Végül is az is egy értelmezés, hogy amíg elindul és van legalább 1 FPS, addig mondhatjuk rá, hogy alkalmas játékra.

    Persil: az ASUS jelenlegi X szériája kb. a Lenovo G50-45 széria, van egy a rokonságban, múltkor tettem rá Windowst, amikor fel- és lehajtom a kijelzőt, konkrétan nyikorog :D Képzelheted, hogy milyen minőségi gép. És ez csak az, ami kívül látszik. Kérdésedre válaszolva, ha nem nyúlsz hozzá 2-3 évig, akkor nem esik szét. Ha használod, akkor már "igénybevétel" van, és természetesen nem törvényszerű, de jó eséllyel el meg fog repedni itt-ott, letörik belőle ez-az, és a 2-3 év alatt végig egy melegedő, hangos, hullámzó billentyűzetű géped volt, jó kis CPU/GPU throttinggal.

    Az Asus X-es szériájánál egy kérdést kell mindenkinek feltennie magában. Miért van az, hogy amikor összehasonlítjuk az X-es, N-es és G-s szériákat, akkor az N-es és G-s sokkal többe kerül, és mégis gyengébb hardver van bennük? Persze lehet azt is az oka, hogy az Asusnál szellemileg fogyatékos emberek dolgoznak, de ez nem valószínű. Gyanús, hogy valamin nagyon spóroltak az X szériánál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák