Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Wiz Khalifa #114130 üzenetére

    Alaphelyzetben a Dell hűtésével semmi baj nincs. Amikor a Dell -t meghajtod (8 vm-et indítasz egyszerre) akkor a Dell elkezd melegedni, és ott lehet akár egész meleg is, azonban egy sima felhasználó ilyet nem csinál, az az Ő max annyit vesz észre, hogy a gép langyos lesz, vagy egy picit melegebb, mint alaphelyzetben. Persze ehhez az is kell, hogy a gépen tartsd a kezed, és a kezed is melegítse a gépet, ha külső billentyűzetet használsz, akkor a melegedés is max langyos lesz.
    A HP ennyire sem melegszik cserébe hangos lesz. A HP-ban azonban van egy tervezési probléma, a hűtő nyílása a jobb kezednél van, tehát, ha jobbkezes vagy nem külső billentyűzetet használsz, hanem a sajátját egy egérrel, akkor a HP a kezedre fújja a meleget, ugyan ez csak akkor érezhető, ha tényleg hajtod a vasat, de egy átlag user nem szokott ilyet tenni.

    Szóval átlag user esetében az dönt melyik a szimpibb, nehezebb vagy könnyebb gépet akar, mire van igénye stb.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák