Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz PHenis #114442 üzenetére

    Az a helyzet, hogy ennyi pénzért valamilyen nagyon alap irodai notebookot tudsz venni. Ha rugalmas vagy jótállás szempontból, és nem zavar, az, hogy a géped minden adata esetlegesen bekerül a szervizbe (BRNO-ban van a szerviz), illetve 2 hét is lehet a javítási intervallum, az átlag 6 - 7 nap. A mostani Acerek nem rosszak pláne az elsó kategóriás TravelMate-k, de a garancia miatt ami van, de körülményesebb, mint a HP-é.

    Akkor megnézheted esetleg a Acer TravelMate P256 notebook-ot ez a fent nevezett HP 250-nél jobb minőségű gép, a garanciája nem az.

    [link]

    Hu, mikor utoljára foglalkoztam a témával, akkor még a Fujitsu-Siemens-nek hívták és vacaknak számított.

    Akkor most nyugodtan töröld ezt ez információt, mert konkrétan a Fujitsu Siemens korszakban a LifeBook is pontosan ugyanolyan jó volt mint bármelyik kategóriatársa. Az Esprimo, és az Amilo olcsó modelljeivel valóban voltak problémák, a LifeBook-al viszont nem nagyon, a LifeBook-ra azt mondani, hogy vacak minimum tudatlanságra utal. Nem most mindig is.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák