Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz BenSmith #114770 üzenetére

    1. Ha magamnak venném, akkor a kényelem miatt a Dell-t venném meg. Mert nagyon jó a garanciális ügyintézése. 5 évig is vehetsz garit hozzá.

    2. HP EliteBook 850 G2/3 minőségben ez is elég jó (Nálam a Fujitsuval egy szinten van), de a kijelzője elég vacak, az az a kijelző tényleg nagyon gyenge grafikára, nem a dVga miatt, hanem a kijelző miatt nem lesz alkalmas. Amiatt a második, az a Gari támogatás, meg a dVGA, ami kellhet neked.

    3. A Fujitsu LifeBook E756 IPS panellel rendelkezik, ennek a legjobb a kijelzője, de nincs dVGA. Az az ez lesz legkevésbé alkalmas bármilyen grafikai műveletekre. Minőségben ez talán a legjobb.

    4. Acer, a gép IPS kijelzős, dVga minősége a Dell-el (Ez a Latitude 5000-re igaz, általában a Dell szinte kivétel nélkül jobb lesz az Acer-nél) egy szinten van, a többinél nem valószínű, de a gari nem veszi fel a versenyt a többivel.

    De ez az én sorrendem.

    (#114771) Honzi

    Mivel ennyi pénzért nincs értelmesebb minőségű Új gép a Fujitsu Lifebook A555 van, ami 130 000 Ft körül indul, minden nélkül,

    Ezért:
    - HP EliteBook 8470P
    - Dell Latitude E62/3/4/530

    Használt fél és egy év garanciával.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák