Új hozzászólás Aktív témák

  • laszlobak

    tag

    válasz hallador #114794 üzenetére

    1. Vonatkoztassunk el a workstationtól, ez esetben tök mindegy, hogy a Dell 3800 az, vagy nem az, vagy csak annak nevezik, mert a tisztelt kérdező nem kimondottan workstationt kért, (sőt, kimondottan jelezte, hogy nem "keményvonalas 3D-s" alkalmazás lesz) csak az a kérdés, a feladatra megfelel-e, vagy sem.

    2. Igen, te is leírtad az általad ajánlott Fujitsu E544-gyel kapcsolatban:"A probléma, hogy ahhoz a feladathoz ez a VGA kevés lesz".( Akkor ki ajánlott rosszat: Te, vagy én?)

    3. A dokkolhatóságot a HP ZBook 14-re írtam, a Dell 3800-ra ezt írtam:"15"-ban hasonló tudásban, árban, súlyban tömegben." (Akkor ki az, aki valamit nem olvasot el?)

    Szomorúnak meg tudod mi a szomorú?- hogy már ezt is eltanultuk a F.....(Húhh, most majdnem leírtam! :D ) napi politikától: ha valakinek kicsit más a véleménye (pedig mivel is kezdtem a hozzászólásomat: "Igazuk van a kollégáknak"" - az már mindjárt ellenség. Én nem erkölcstant vagy hittant tanítatnék az általános iskolákban, hanem az eltérő vélemény tiszteletét, mert ez lenne a demokrácia alapja. Innentől meg mindenki eldöntheti, hogy hol van demokrácia ill.hol nincs, ezek a gondolatok nagyon "OFF-osak" ebben a topikban, vagy nem azok. "Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, őltözködjék mán föl" (Hofi Géza).

    A fenntiek értelmében én a "vitát" befejeztem, és maradjunk annyiban, én tiszteletben tartom a Te ajánlásodat, Te elmondtad a véleményedet az én ajánlásomról, a tisztelt kérdező meg eldönti majd, mit vesz. Részemről nincs harag.

    [ Szerkesztve ]

    A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)

Új hozzászólás Aktív témák