Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Adam333 #114847 üzenetére

    A játékok szempontjából nem baj, ha I5.

    Ez miért lehet, hogy 4 éve jobban össze voltak rakva?

    Nem. Vannak gyártók, akik relatíve folyamatosan jó minőséget gyártanak egy két kivétellel (Dell, HP, Fujitsu, valamennyire az ASUS is, bár azért ingatagabb a minőség mint az első háromnál.) és vannak azok a gyártók, akik 1 év alatt eljutottak oda, ahova egy HP/Dell 10 év alatt, ezt úgy lehet, hogy kb 2 évig relatíve jó gépeket gyárt az emberek megveszik, majd amikor az emberek azt hiszik, hogy ez jó, akkor hirtelen elkezdenek gyenge minőséget gyártani, de ekkor már mondjuk benne vannak az első 3-ban. Ilyen a Lenovo/Acer is.
    Az Acer konkréten még mindig nem heverte ki a 2006 - 2011 közötti mókát, azóta sem nyerte vissza a régi hírnevét. Most a Lenovo van ezen az úton, 2 év és a Lenovo kb vissza fog esni. Az y 580 első generációi pontosan abban a jobb minőségű körben készült.

    Logikusan azt gondolná az ember, hogy ebben a műfajban ahogy megy az idő annál jobb gépek lesznek, annál olcsóbban.

    Meg körülbelül 1922 óra ismerjük a tervezett elavulás fogalmát, van aki hirtelen alkalmazza, és van aki oda figyel. Ilyen ez a pop szakma.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák