Új hozzászólás Aktív témák

  • Trappi

    újonc

    (1) Pár napon belül, de ha bármi miatt megéri várnom, akkor várok a vásárlással.

    (2) 90 000 HuF, természetesen rá lehet beszélni logikus érvekkel 160 000-re is.

    (3) Munkára elsősorban, SQL adatbázis alapú raktárkezelő program (Laurel) használatára, de csak adatfeltöltésre, esetleg sorinfo lekérdezés. Továbbá Openoffice használatra. Ezen kívül (online) filmnézésre 720p felbontásban.

    (4) WarFrame, Onigiri (RAM igényes), Kritika, 1024x768, minimum 800x600, megfelel minimális grafikai beállítások mellett is.

    (5) Minimum 15, lehetőleg 16, 1024x768-as felbontás, Mivel erős napfényben is használom majd, ezért matt legyen. TN megfelel, bár alacsony válaszidejű IPS is érdekel. Azaz első szempont a válaszidő ezen kérdésben, a második a színhűség.

    (6) Viszonylag sokat lesz mozgatva, utazás közben is használom.

    (7) Windows, lehetőleg Win7 támogatással (az otthoni hálózaton is Win7-es asztali gépek vannak)

    (8) SSD meghajtó kell, legalább az operációs rendszernek, és a munkaprogramoknak (60 Gb, de lehet hogy 120 Gb) ezen felül további tárhelyként lehet HDD is, minimum 4Gb RAM, de érdekelne 8Gb is. Optikai meghajtó nem feltétlenül kell.

    (9) Strapabíró legyen, lehet hogy 12-14 órán keresztül folyamatosan mennie kell, de minimum 4 órát naponta biztosan. Gyakran a saját billentyűzetét fogom használni, egér viszont megoldható. Webkamera, beépített mikrofon jó ha van, de nem feltétel. Elsődlegesen a Dell márkában bízom a fenti követelményeket tekintve.

    (10) Érdekel használt gép is garanciával.

Új hozzászólás Aktív témák