Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Gabe123 #11784 üzenetére

    Örülj, hogy az országon belül van. 1 délután alatt elmegy a gép az ország egyik végéből a másikba, én már annak is nagyon örülnék ha a legtöbb gépnek rendes, magyar képviselete lenne, akik nem halnak meg 1 durvább kérdéstől.

    reelc: Jó, persze, megértem őket, kell a pénz.
    De még ha sértene is: egy vinyó cserét, hacsak nem baltával akar valaki csavarozni, az életben nem derítik ki. Ram dettó. Ha valaki elég profi és tényleg méretpontos dolgokat használ, akkor void matricán kívül az egész gép atomjaira bontható, nem veszik észre. A gariztatásnál meg mit néznek? A szokásos csavar nyesés, égés, törés stb.

    Amúgy meg magyarhonban vagyunk, világszinten is a legélelmesebbek, ha abszolút tiltaná minden gyár, akkor is ezt javasolnám. 40k felárat 1 perces munkáért ki nem fizetnék, azért van ott a kis ajtó, hogy könnyű legyen cserélni. Lenovo és HP mondjuk fix, hogy megadja mit lehet cserélni és mit nem, Fuji oldalán homály fedi ezt a részt.

    reelc: Szervizelő cég is lehet buta. Egyszer nem tudom ki írta, hogy megtagadták az elitebook szervizelését, mert nem volt garipapír (ha utazok és szeretnék világgarit, akkor hordjam a paksamétát? agyrém...) ott a fő HP HQ-ba telefonáltak, és leszóltak föntről, hogy márpedig ezt le kell szervizelni. Ezért mondom, hogy én inkább más ajtón kopogtatnék, akinek nem a pénzlehúzás, hanem az ügyfél az érdeke.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák