Új hozzászólás Aktív témák

  • Bkrisz9

    őstag

    válasz akos712 #117909 üzenetére

    Programozás jó billentyűzetet igényel, ezt a kis gépek alapból nagyon ritkán tudják a vékonyság miatt ha a többi jellemző (lötyögés, zörgés) elviselhető szinten is van. Az IPS kijelző még általános multimédiás gépben 15,6"-ban is 200.000-nél indul, kisebben már 250-300.000. A sok hordozás strapabíró házat igényel ezt pedig a gépek nagyon nagy része nem tudja és 1-1,5 év alatt esélyesen széthullik. A komolyabb üzemidő szintén drágítja a dolgot és kevés gép tudja. SSD szintén drága gyárilag. Jó hangszóró meg notebookban mondhatni, hogy nem is létezik. Jó tapipad is majdnem, hogy csak üzletikben van. Az összes kritériumod tolja felfele az árat.

    Ezeket végiggondolva gondolj bele az a Toshiba vajon miért kerül ennyibe ha másik ilyen drágán adják ezeket.Hát azért mert ami nincs az adatlapon azt kispórolták belőle. Nem mellékesen ezt a gépet rendes garanciás itthoni boltban nem is találtam.

    Talán ez jó lehet:[link]

    Egyébként meg ezeket a passzív hűtéses dolgokat elfelejteném mert iszonyat nudlik (képesek 1-2 komolyabb weboldalba beleszakadni) és egy i3-as gépet vennék mert azt nem kell nagyon hűteni ezért aránylag halk marad a gép és ésszerű, használható teljesítményt is kapsz. pl.: [link]

    Olcsóbban nem tudok semmit mondani sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák