Új hozzászólás Aktív témák

  • Néha ezt a topikot elnézem, elgondolkozom azon, hogy ha ez MLM-ben működne, itt pár gép ajánlásával szerintem itt milliókat kereshetne valaki, annyian ajánlanak egy-egy terméket. Ezt mindenki bőszen csinálja, talán ingyért, miközben a gyártó halálrakeresi magát. 5-6 éve ajánlgattam gépeket, kiszállok a buliból. Néha (szerencsére csak néha) annyi idióta barom van, nem tudom megmagyarázni, hogy az SSD miért jó. Eleinte megvesz valami szar gépet, azt 1 év, esetleg 2 év után megy a rinyálás. Ezt megvette kb. 150.000Ft-ért, DE hogy javítson az állapotán már képtelen belefektetni tovább 15-30.000Ft-ot egy SSD-re. Helyette inkább ismét 150.000Ft-ért megvesz egy hasonlóan SZAR gépet, HDD-vel.
    Szóval ennyi, kiszálltam. Mindenki vegye meg azt, amihez kedve van. Szín alapján / ár alapján / ránézés alapján.

    "Milyen notebookot vegyek?" - ezt a topikot egy-két minőségibb boltosnak kellene vezetnie, de ahogy elnézem szegény Khelben-t meg Tikakukacot, Dhampirt, BrandyNewt, SpyDuck-ot, Chasert, csoda, hogy van idejük magánéletre.

    GL HF!

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák