Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz Arver #124614 üzenetére

    Szia,

    Ennél bármelyik laptop jobb. Ezek az X-es Asusok a nagyobb szélben is meghajlanak, megrepednek, és a hűtésük is olyan pocsék, hogy nem képesek max. órajelen működni.

    Ilyen hardverrel a Dell 7559 a legolcsóbb gép. A 220volt.hu most valamiért hihetetlen mértékben leakciózta, csapj le rá, amíg észre nem veszik magukat: http://www.220volt.hu/Dell+Inspiron+7559+i5-6300HQ+NV960M+4GB+8GB+1TB+Linux+fekete

    275 ezer Ft, de ez a gép jóval többet is megérne. Az ne zavarjon, hogy i5 proci, mert annyi a különbség az i5 és az i7 HQ között, hogy az i7 4 virtuális szálat is futtat a 4 fizikális mellett, de ezt a játékok nem használják. A VGA-ja meg jobb is, de nem ez a lényeges különbség, hanem az, hogyha minőség tekintetében a linkelt X-es Asus egy lerobbant Trabant, akkor a Dell 7559 egy Porsche, és olyan a hűtése, hogy az árkategóriájában kb. ez az egyetlen gép, amely akár egy i7 HQ-t is képes normálisan lehűteni.

    (Alternatíva az Asus N551JW (kifejezetten JW, mert csak az az IPS paneles), ami egy kifutott darab, a MediaMarktban pár napja még volt belőle 230 ezerért, de már ott is elfogyott. Ha találsz valahol ennyiért, nagyon megéri, de valószínű már nincs sehol.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák