Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz TayRol #124642 üzenetére

    Attól függ, hogy mennyire vagy bevállalós, a macbook jó, de ha nincs rá már gari, vagy kevés, a + 3 éves jótállást ritkábban veszik meg rá, mert horror összegbe kerül, csak akkor. Ha bármi elromlik benne, akkor ott kuka a gép, mert az alkatrész árak nem lesznek olcsók.

    A T460 már nem az a T ami a 420-as korszakban volt nem sok köze van hozzá, sőt a business vonal többi gépéhez sem túl sok köze van, az egyetlen egy előnye az IPS panel, mindenbe jóval gyengébb a konkurenciánál, persze 3 évet nagy eséllyel ki fog húzni (Az egyetlen amiben nincs már fém, csak egy T modellben de az is lepkefingnyi kis merevítő lemez. A régi rollcage vázat felváltotta egy "masszív" műanyag váz. Valamint a külseje, igencsak kopik, a szürke 50 árnyalata lesz 1,5 - 2 éven belül ). A HP Elitebook csüklótámasza fényesedik, de nem kopik, a Dell is, de nem annyira mint a Lenovo. Szóval a T450 felett a Lenovo-val óvatosan. A T4xxP az egyetlen ami viszi tovább a Lenovo hagyományokat, de már csak nyomokban. Igazából csak P szériát Workstationok, amik igazán jó merevítéssel rendelkeznek.

    A HP, és a DELL felső kategóriája veri jelen pillanatban a Lenovo-kat minőségben, bármelyik jobb. De a kijelzőjük jellemzően nem a legjobb. Most a HP ProBook 400 gen4-as szériája egészen jó kijelzőt kapott a régebbiekhez képest valami mozgolódik. A felső kategóriában a DELL a kijelző miatt jobb választás lehet, de ha nem vagy kijelző érzékeny a HP is jó.

    (#124643) Chaser

    A 250 G3-ban nem volt soha dokkoló, az egy beginner Business gép a Dell Vostro 1000, és a Fujitsu A, valamint a Lenovo IdeaPad B ellenfele.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák